Powered By Blogger

2024/07/24

______________AI AND THE HUMAN TOGETHER______________

ARTIFICIAL INTELLIGENCE IS BECOMING PART OF OUR EVERYDAY LIFE



AI hotar inte vår plats i världen, utan vår förmåga att existera i den. Det har elementärt mänskligt värde att förstå den värld vi lever i. Den förmågan har inte Artificiella Intelligenser, men kan led till att vi människor slutar att tänka. De artificiella intelligenserna är över oss.
Om du har följt med i medier en smula det senaste året, har du säkert hört talas om chatbotarna, som enkelt uttryckt är programvara som simulerar mänskliga konversationer via en chatfunktion. Man kan fråga om nästan allting, och de svarar i allmänhet begåvat och på sätt som ofta är omöjliga att skilja från de svar en människa skulle ha gett. Från tidnings artiklar till att man kan Googla i mobilen, och framtill nu, där AI tar reda på saker, en fantastisk utveckling. Och jag hoppas att mänskligheten kan ta vara på det, på rätt sett ///// Robert G


Description. As artificial intelligence becomes a larger part of our everyday lives, it becomes increasingly important to establish regulations governing the use of this technology. Parliament wants to create a framework that allows people to benefit from all the benefits of AI, while minimizing the risks.

 Images is subject to copyright/Sweden/Street Scene© Photo : Robert Rggus G

Inga kommentarer: