Powered By Blogger

2022/06/17

__________ RGGUS REFLECTION 2.0 - PHOTOBLOG _________

 WE SEE WHAT WE DO

Institute of Images is subject to copyright/Sweden/Street Scene© Photo : Robert Rggus G

Vi ser vad vi gör, men vi ser inte varför vi gör som vi gör. Alltså bedömer och värderar vi varandra utifrån vad vi ser att vi gör.

Olika beteenden är det som skapar dynamik i våra liv. Alla människor beter sig ju på något sätt. Vissa beteenden känner man igen sig i medan känner vi varken igen eller förstår andra beteenden. Som bekant beter sig var och en av oss dessutom på olika sätt i olika situationer, vilket kan vara till antingen glädje eller irritation för omgivningen.

Det finns egentligen inga beteenden som är rätt eller fel i det här avseendet, och de flesta beteenden är okej. Det finns ingenting som heter korrekt beteende eller inkorrekt beteende. Du är den du är, och det är egentligen ingen ide' att fundera över varför det är så. Du är bra hur du än är. Oavsett hur du väljer att bete dig, oavsett hur du uppfattas, så är du bra. Inom rimliga gränser, naturligtvis.

Ett beteende som är okej är när folk beter sig som att det är fredag, vilket det är, helt okej. Ha en bra fredag+helg, ta hand om er ////// Robert Rggus G



Inga kommentarer: